Start your story

Waarom aan de slag met jouw verhaal?

Je runt je bedrijf met passie. En je hebt een uniek verhaal: een straf product waar je helemaal achterstaat, een eigen visie, een dienst waar je zoveel mogelijk mensen mee wil helpen, …

Maar …

  • Je krijgt je verhaal niet helder op papier.
  • Je doet maar wat in je communicatie en je mist een duidelijke koers.
  • Je verliest tijd en energie met willekeurige webteksten, mails en posts.

Je verhaal begint hier

Wil jij je klanten boeien en nieuwe klanten warm maken voor jouw product of dienst? Wil je je bedrijf laten groeien, gewoon door jezelf te zijn? Dat kan met jouw verhaal! Ik ga graag samen met jou aan de slag om een onderscheidend merkverhaal neer te pennen.

Na dit traject weet je hoe content marketing werkt en wat het voor jouw bedrijf kan doen. Je weet hoe je met je verhaal aan de slag kan in al je communicatie. En je kan je verhaal keer op keer inzetten om betrokkenheid te creëren bij je klanten.

Hoe komen we tot jouw verhaal?

  1. Ik stuur je een vragenlijst die je helpt om na te denken over je merkwaarden, je ideale klant, je huidige aanpak, …
  2. In een 1-op-1 gesprek van ongeveer 2 uur (online of – als het terug kan – samen aan tafel) gaan we met de vragenlijst aan de slag om je verhaal écht duidelijk te krijgen.
  3. Ik werk je verhaal uit in een persoonlijk handboek waarop je al je content kan baseren (incl. een kant-en-klare ‘over mij’-pagina, ideeën voor social media-posts en blogtips).
  4. Jij bent klaar om je verhaal met de wereld te delen!

Voor wie?

De ideale start voor iedereen die zelf aan de slag wil met content, maar geen duidelijk idee heeft waar te beginnen. De kickstart die kleine ondernemers nodig hebben om hun website, social media en nieuwsbrieven op een effectieve manier in te zetten.

Herken jij jezelf en wil je aan de slag? Ik kijk er al naar uit!

365 euro excl. btw (lanceringsprijs)

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: