Iets over mij

De juiste woorden

Ik ben een fan van woorden. Altijd al geweest. Cijfers zijn niet mijn vrienden (sorry!). Maar dat ene mooie woord dat precies beschrijft wat je bedoelt. Zalig toch? Of een boek waarin de woorden een verhaal vertellen dat je niet loslaat. Heerlijk! Nog beter met een aperitiefje, ik geef het toe.

Woorden voor jou

Wat ik dan met woorden voor jou kan doen, vraag je je af? Ik ga voor jou op zoek naar de juiste woorden. Woorden die precies passen bij jou of je merk. Woorden die je klanten aanspreken. Woorden die geloofwaardig zijn. Woorden die precies zeggen én doen wat jij wil.

Jij hoeft dus niet te worstelen met woorden. Dat doe ik voor jou. Want ik maak met plezier vlotte teksten van jouw ideeën. Met precies de juiste woorden en in veel kortere tijd. Zo kan jij de dingen doen waar jij fan van bent.

Uit ervaring

Samen brachten we complexe opdrachten tot een goed einde. Katrien slaagt er wonderwel in om moeilijke materie te vertalen in hapklare teksten met een heel menselijke twist. Ik hou van haar schrijfstijl omdat hij zo eenvoudig en gevat is. En dat is nu net niet simpel.

Fabienne Daamen | art director CCX

Katrien luisterde goed naar onze noden en ging in gesprek over de briefing om ze goed te begrijpen. Zo kon ze onze boodschap perfect vertalen naar onze doelgroep. Ze speelt met de nuances van taal en gaat zo op zoek naar de perfecte tone of voice. Tot het helemaal goed zit!

Tamara de Ridder | marketeer Colruyt

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een vreemde manier om onze copywriter te beschrijven? Nee, Katrien helpt elk beeldend concept te vertalen naar heldere teksten. Keer op keer kunnen op haar vertrouwen als een sparringpartner bij de creatieve processen van All Yours. Zodat onze uitgebroede beelden en concepten inderdaad spreken.

Christophe Floré | creatief directeur All Yours


Ook samen iets doen?


Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: