Iets over mij

Zoveel verhalen te vertellen.

Niet zo lang geleden schreef ik de teksten voor een groot bedrijf. Tot ik na meer dan tien jaar het gevoel kreeg dat ik daar alle verhalen al een keer had verteld. En dat terwijl er nog zoveel mooie verhalen te vertellen zijn! Dat van jou bijvoorbeeld!

Altijd content

Ik help zelfstandigen en kleine ondernemingen om hun unieke verhaal te vertellen. Samen schrijven we aan een verhaal waarin je klanten zich herkennen. Een verhaal dat raakt. Zodat de klanten die bij jou passen vanzelf naar je toe komen. Dat betekent content die jou en je zaak zichtbaar maakt en die je potentiële klanten overtuigt. En dat vertaalt zich in blogs, webcopy, mailings, sociale media … Allemaal op jouw lijf geschreven.

SOS copy

Wil je pakkende teksten zonder zelf te worstelen met woorden? Als copywriter help ik je met foutloze (ahja!) en soepel geschreven teksten die makkelijk lezen en je klanten inspireren. Omdat ik je boodschap vertaal naar de tekst waar je doelgroep op zit te wachten. In de taal die bij hen (en bij jou) past. Zo krijg je een eigen stem.

Waarom zou je met mij in zee gaan?

Omdat ik me helemaal inleef in jouw onderneming. Sommige mensen noemen dat ook wel nieuwsgierig. Maar ik moet nu eenmaal veel weten over je zaak en je doelgroep. Dat is nodig om teksten te schrijven die kloppen, raken én activeren.

En ook wel omdat schrijven mij écht gelukkig maakt. Ik hou van wroeten, graven en schaven tot er een pareltje van een tekst op papier staat. Voor jou klinkt dat misschien vreselijk saai, maar daarom ben ik er ook voor jou.

Ah, je wil écht nog meer over mij weten?

Meestal kan je mij vinden in de buurt van mijn meneer (wow, al meer dan twintig jaar) en mijn twee geweldige dochters, mijn familie en mijn vrienden. Als ik echt volledig wil ontspannen, dan zing ik. In een popkoor, jawel. Samen zingen zorgt voor zoveel happy vibes! Probeer het eens, je moet er niet eens een topzanger voor zijn (écht waar). Ik ga doodgraag op reis en heb ergens onderweg mijn hart in Brazilië verloren. Die levensstijl, za-lig! Ik ben niet van de dessertjes, maar voor een berg tapas mag je mij altijd wakker maken. Sharing is caring 😉

Uit ervaring

Samen brachten we complexe opdrachten tot een goed einde. Katrien slaagt er wonderwel in om moeilijke materie te vertalen in hapklare teksten met een heel menselijke twist. Ik hou van haar schrijfstijl omdat hij zo eenvoudig en gevat is. En dat is nu net niet simpel.

Fabienne Daamen | art director CCX

Katrien luisterde goed naar onze noden en ging in gesprek over de briefing om ze goed te begrijpen. Zo kon ze onze boodschap perfect vertalen naar onze doelgroep. Ze speelt met de nuances van taal en gaat zo op zoek naar de perfecte tone of voice. Tot het helemaal goed zit!

Tamara de Ridder | marketeer Colruyt

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Een vreemde manier om onze copywriter te beschrijven? Nee, Katrien helpt elk beeldend concept te vertalen naar heldere teksten. Keer op keer kunnen op haar vertrouwen als een sparringpartner bij de creatieve processen van All Yours. Zodat onze uitgebroede beelden en concepten inderdaad spreken.

Christophe Floré | creatief directeur All Yours


Ook samen iets doen?


Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: