Altijd content

Aan de slag met jouw verhaal.

Doe je zomaar wat op social media? Of schrijf je de ene keer drie blogs op rij en dan weer maanden niks? Weet je niet hoe je kan zorgen dat klanten zich inschrijven voor je nieuwsbrief? Of is het al weken geleden dat je nog een nieuwsbrief stuurde (oeps!)?

Je maakt het jezelf makkelijker als je eerst op zoek gaat naar je eigen, unieke verhaal. Als je precies weet waar jij voor staat, kan je dat ook helder formuleren. En het is meteen ook de kapstok voor al je content marketing.

Weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Ik help je graag op weg.

Maakt content marketing echt het verschil voor mij? 

Content gezocht - alles begint bij jouw verhaal.
  • Dat zal wel! Eens je precies weet wat jouw verhaal is, heb je altijd inspiratie voor waardevolle content.
  • Met de juiste content bouw je aan je relatie met je klanten en aan je reputatie. Zonder grote marketingbudgetten.
  • En je laat jezelf zien als een sterk en onderscheidend merk.

Story call

Ben je benieuwd wat content marketing voor jouw zaak kan betekenen? En hoe het is om met mij te werken? Contacteer mij dan voor een gratis ‘Story call’. Ik maak een half uurtje voor je vrij. En samen bekijken we hoe jij met je verhaal aan de slag kan.

gratis

Start your story

Wil je een sterke start maken met jouw verhaal om zo aan goeie content marketing te doen? Dan gaan we 2 uur samen aan het werk. Ik vraag je de pieren uit de neus en achteraf bezorg ik je een persoonlijk handboek waarop je al je content kan baseren.

365 euro (excl. btw)

Story op maat

Ben je helemaal overtuigd van wat content marketing voor jouw zaak kan doen? En wil je graag dat ik je daar van a-z bij help? Of wil je bijvoorbeeld dat ik elke maand een blog of nieuwsbrief voor je schrijf? Laat me weten wat ik voor jou kan doen. Dan bespreken we je vraag.

prijs op maat


Aan de slag met jouw content marketing?


Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: